lauantai 5. toukokuuta 2018

Mademoisellen takki


Neidin itse valitsema kangas muuntui vihdoin valmiiksi takiksi ja tulihan siitä söpö. Kaava on Ottobren Messy Plaid, 1/2015 aika lailla muokattuna. Koska Mademoisellen mielestä vaatteessa enemmän on enemmän, lisäsin kaarevat taskut röyhelöin sekä kauluksen ja taakse tampin. Laitoin myös kaksinkertaiset hihansuut, koska ne pidentävät vaatteen käyttöaikaa.


Kankaat toin tosiaan Brysselistä, outoa kyllä kankaissa ei ollut minkäänlaista merkintää suunnittelijasta, tehtaasta tai edes valmistuttajasta, myöskään vuorin puuvillakankaassa ei ollut mitään merkintää. Kankaat ovat kuitenkin puuvillaa ja joustamattomia. Päälikankaan tikkaus paksuuntui vähän esipesussa, joten takki on lähinnä välikausiin sopiva, toisaalta Belgiassa sen tyyppistä säätä riittää. Koristenauhat ja pipon, huivin ja hihojen vuorin ostin Jätti-Rätistä, rusetti Glitterin hiusnauhasta ja sateenkaarikuva Lidlistä. On siis aikamoinen kokoelma eri hankintoja, toisaalta minusta on hauska tehdä juuri noin vähitellen suunnitellen ja toteuttaen. Ai niin ja Kitty-vetoketjun vedin on Porin Nauhasta ja napista, en tiedä onko käytännössä liian iso ja painava, mutta on helposti vaihdettavissa.

 
Nyt kun ulkona auringossa on mukava tehdä pihatöitä, on hyvä siirtyä vähän helpompiin ompeluksiin. Kesäilmasta nauttien t. HennaMar

9 kommenttia:

 1. Vau, nätti ❤. Kelpaa tepastella tämä päällä.

  VastaaPoista
 2. Suloinen takki kaikkine yksityiskohtineen! Varmasti tytön mieleen! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia, olen kyllä tyytyväinen tulokseen varsinkin, kun tämä menee syntymäpäivälahjaksi. Kunhan vain posti sitten kulkee.

  VastaaPoista
 4. Valtavan ihanan takki ja tosi hienosti ajatellut yksityiskohdat <3

  VastaaPoista
 5. Oi miten kaunis takki! Kaunista alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tällä viikolla viikolla saadaankin ennakkoon kesä 🌼

   Poista

Kommentit tervetulleita!