torstai 5. joulukuuta 2019

Yksisarvisia

Mademoiselle on edelleen ihastunut yksisarvisaiheisiin ja niinpä tilasin hänelle Majapuusta valkopohjaisen trikoon. Tällä kertaa säästäminen kankaassa koitui vähän ongelmaksi ja jouduin tekemään helman toiseen reunaan kiilan, että sain leveyttä tarpeeksi. Ei se onneksi paljonkaan erotu. Brodyyri löytyi kokoelmistani enkä ole varma, mistä se on tullut. Minun silmiini mekko on vähän liian kuviollinen, mutta voihan sitä käyttää yöpukuna, jos se tuntuu liialliselta. 

Ompelin lisäksi mekon kanssa tai muuten pidettäväksi tuon tekoturkisliivin, jossa vuorena on puuvilla. Ihan ei Mademoisellen aikanaan valitsemasta kankaasta riittänyt vuori, joten selkäkappale on muuta varastoista löytynyttä. Kaava on Mekkotehtaasta siitä jälkimmäisestä eli Koulutyttöjen tyyliin. Olipa helppo ommeltava ja erinomaiset ohjeet. Ainoastaan soljissa oli vähän etsimistä, mutta löysin nuo paikallisesta kaupasta.


Meillä päin on harmautta riittänyt, joten kyllä noita värikkäitä kankaita ilokseen katselee. Pikkuveljelle on vielä työn alla ihan jotain muuta, palataan siihen myöhemmin, joulunodotusterveisin HennaMar


2 kommenttia:

  1. Aivan ihania ompeluksia! Olet kyllä taitava💗 Hyvää itsenäisyyspäivää💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 🌺 Oikein hyvää itsenäisyyspäivää 🇫🇮

      Poista

Kommentit tervetulleita!