keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Kangasvarastoista


Nyt jos koskaan on ainakin aikaa ommella omista varastoista pois kankaita. Veimme alkuvuodesta ja viime vuoden puolella Konttiin jo pois kankaita , joista olin varma, etten niitä tule ompelemaan. Vielähän näitä jäi ja nyt on sitten neljä ommeltu. Ompelin yläkerran keinutuoleihin tyynyn päälliset kukkakankaasta, jonka olen joskus 10?15?? vuotta sitten ostanut sisutusliikkeen loppuun myynnistä. Kyseessä oli mallipala tilattavista kankaista ja se riitti juuri kahteen tyynyyn. 

Oletan, että kangas on puuvillaa. En ole varma, koska pesuohjeeksi oli annettu kemiallinen pesu(?). Kangas on painettu USA:ssa ja piirrokset ovat kyllä ihania. Tässä alkaa jo mieli palaa puutarhatöihin, ensimmäinen siemenlähetys on saapunut ja pihalla on sipulikukkien piippoja. Keinutuolien tilkkupäällisistä toinen on aikanaan ostettu Tallinnasta ja toisen olen ommellut itse. En oikein välitä tilkkutöistä, mutta jotain täytynee keksiä niille pienille kangaspaloille, joita en ole raaskinut hävittää.

Ompelin vielä parista tuntemattomaksi jäävästä kankaasta itselleni kaksi  aluspaitaa, koska kankaat olivta interlock-neulosta ja siten hyvin joustavia. Lisäkisi pallollisesta puuvillakankaasta syntyi kuusi pöytätablettia ja pari iso tyynyliinaa. Kaikki kankaat Rauman JättiRätistä. Työn alla on vielä viides kangas eli paita viime syksynä ostetusta kankaasta, jonka ompeleminen on viheliäistä puuhaa kankaasta johtuen. Olen jo voiton puolella, eiköhän se tästä. T. HennaMar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita!