maanantai 20. marraskuuta 2023

Käsityömessuilla, taas


Olimme tyttären ja tyttärentyttären kanssa jälleen käsityömessuilla yhdessä. Tämä on jo meille perinne ja tälläkin kertaa katsottavaa riitti tunneiksi. Ehdimme kiertää kaikki hallit, mutta emme katsoa mitään näytöksiä. Ei ihme,että näiden messujen kerrotaan olevan suurimmat Euroopassa. Tuntuu, että messuilla saisi helposti kulumaan kaksikin päivää, niin paljon kaikkea käsityöhön liittyvää oli esillä. Taitavia käsityöihmisiä riittää täällä Suomessa.

Suunnitelmissani ei ollut paljon ommeltavia tällä kertaa ja ostinkin vain hamekankaita Mademoisellelle. Omaksikin yllätyksekseni ostin sen sijaan itselleni laukun (Aanmaa Oy) ja lakin (Ainamuoti Oy, https://www.hattu.fi/)). Tytär osti totuttuun tapaan joulukorttiainekset ja kumpikin lisäksi lankoja. 


Sain sentään ommeltua miehen paidan, vaikka ompelut ovat olleet tauolla. Jospa nyt uusien kankaiden kanssa innostuisin. t. HennaMar

2 kommenttia:

  1. Vieläkin harmittaa, että en taaskaan hakeutunut messuille. Ensi vuonna kyllä lähden. Kiva että teillä kuitenkin oli hauska päivä, näitte paljon ja pieniä hankintojakin saitte tehtyä.

    VastaaPoista

Kommentit tervetulleita!