keskiviikko 10. toukokuuta 2017

AutopaitaSeuraavaksi vuoroon pääsi lasten valitsemista kankaita kangas, josta 4-vuotiaan mukaan olisi pitänyt tehdä matto. Sitä en kuitenkaan uskaltanut luvata ja tein kankaasta kesäpaidan Ottobren Apple-kaavalla (3/2010). Kangas on luonnossa keltaisempi pohjaväriltään kuin, mitä kuvassa, joten tämä olisi käynyt värihaasteen keltaiseksi toteutukseksi. Jos siis olisi huhtikuu ja siltä se kyllä näyttää, taas tulee lunta taivaan täydeltä. Luulin jo saavani ottaa tämän kuvan pihatarhan vehreyttä vasten...

Jatkaakseni edelleen kankaiden seurantaa, tästä löytyi hulpiosta merkintä suunnittelijasta Laurie Wisburn, joka on suunnitellut kuvion yhtiölle nimeltä Robert Kaufman. Googlaamalla selvisi, että kyseessä on tukkukauppa, joka sekä teettää että välittää kankaita laajasti ympäri U.S.A.:n lähinnä tilkkutöihin. Suunnittelijoille löytyi tilausohjeita Manufacturing-otsikon alta. Sen sijaan en löytänyt tietoa kangastehtaiden sijainnista. Markkinoiden nykyisin vaatima tarinallisuus kyllä on toteutettu kertomalla kauppiasperheen ja kaupan tarina. Ekologisuudesta en löytänyt merkintöjä. Tämä kangashan oli ostettu Colmarista Ranskasta.

Kangas oli kyllä laadukas ja painojälki upeaa. Kyllä vain joustamattomien ompelu on ihanaa (klik). Täydennyksenä käyttämäni ruutukangas on leikattu pöytäliinasta, jonka joskus ompelin. Kirjaimet miehen nahkatakista saksittu ja napit paikallisesta Nappi- ja Nauha- liikkeestä. Linkki on Facebook-sivulle, koska fi-sivustoa ei löytynyt.


Lumisateen hiljaisuudesta, terveisin
 HennaMar


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita!