sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Paitoja Ommel2018-messukankaista


Kävinhän siellä minäkin, ompelumessuilla. Tosin vain yhtenä päivänä, meiltä on niin pitkä matka, että tarjontaan ehdin tutustua vain noin kolme tuntia. Ihastuin värikkäisiin esillepanoihin. Kaunein oli mielestäni Verson puodin standi, jossa kankaat oli aseteltu väriryhmittäin ja kankaita oli todella paljon. Tein viimeksi pojille paidat Onnimetsä-kankaasta. Tällä kertaa ei kuitenkaan sieltä tullut ostettua, sen sijaan ostin viisi muiden tuottajien kangaspalaa. Yllä oleva paita on tehty Paapiin kankaasta, heillä oli paljon myös kankaita, mutta esille pano oli vähän sekava. Nämä ilvekset kurkistelivat pienempien palojen korista ja ompelin kankaasta paidan neiti Toimeliaalle, joka on tulossa kesävieraaksi muutamaksi päiväksi :-D. Kaava Ottobre 1/2015 Toucan, en tiedä, miten nuo rypytetyt hihat toimivat, mutta kohta se nähdään. Keltaista kangasta löytyi vielä kotoa.


Ja pikkuveljille autopaidat. Kankaan nimi on tietysti The RACE, suunnittelija Sirpa Ahokainen ja valmistuttaja Shalmiak. Tämä valmistaja onkin minulle uusi tuttavuus ja palvelu ystävällistä ja iloista. Iloinen tunnelma oli silti koko messualueella, toivottavasti tapahtuma saa jatkoa. Paitakaava Ottobre 3/2012 Tooth Troll, hihat on itse muokattu. Herra L.A.P. nimenomaisesti valitsi tätä kangasta itselleen vieraillessaan. Olin ajatellut pienemmälle serkulle, mutta hyvin kangas riitti, kun lisäsin JättiRätin vihreän kankaan hihoiksi.

Oli messuilla muitakin uusia tuttavuuksia, ostin esimerkiksi Hellinin joustocollegea, jossa mustalla pohjalla on kuvattu liito-oravia. Yleensä en välitä mustista kankaista, joten oli vähän yllärivalinta, mutta eiköhän sillekin käyttökohde löydy kuten muillekin kankaille. Tällä myyjällä oli myös pellavaa, vaikka muutoin kudottuja kankaita oli todella vähän, ehkä ensi kerralla sitten, jolloin toivon pääseväni osallistumaan myös tekemisiin.

Ostin JättiRätistä myös uuden verhokankaan keittiöön, mutta siihen palaan myöhemmin. Lieneekö messukäynti vaikuttanut, koska kaipasin väriä lisää keittiöön. Värikästä kesää ! t. HennaMar

4 kommenttia:

 1. Kiva kun pääsit messuilla käymään! Hienoja messulöytöjäkin teitä:) Kivoja ompeluksia! Leppoisaa sunnuntaita ja kaunista alkavaa viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ensi viikko voi kyllä olla ilman puolesta melko hurja, mutta tällä kertaa tervetuloa ukkoset ja sateet. Kivaa viikkoa sinnekin.

   Poista
 2. Kivat! Sirpa Ahokaisen kuosi nappais kyllä meilläkin!

  VastaaPoista

Kommentit tervetulleita!