sunnuntai 12. elokuuta 2018

Lennokkaita kankaita


Superkissaa olisi täällä meilläpäin tarvittu noutamaan pilviä! Kesän sateet ovat kiertäneet pihamme ja koko kesänä tänään on vasta toisen kerran satanut kunnolla. Lisäksi on tullut pari ripausta, kun kaikki ukkoset sateineen ovat menneet muualle. Kuumuuden takia olen itse ollut kaikkea muuta kuin lennokas ja tämä kangas on tuotu jo keväällä matkoilta. Kangas on nimeltään Superhero ja tuotettu POPPY yhteenliittymälle joka tuottaa kankaita ainakin EU-markkinoille. Hahmo ei ole minulle tuttu, mutta olisiko jokin piirrettyjen sankari. Kaavana Ottobren peruskaava.

Serkkupojalle valmistui hupparicollege liito-oravakankaasta, jonka ostin Ommel2018-messuilta. Sekin siis jo pitkään konetta odotellut. L.A.P. ilmoitti  viimeksi tavatessamme, että hänen lempivärinsä on oranssi ja niinpä lisäsin takkiin runsaasti väriä. Oranssi joustocollege ja resorit ovat Eurokankaasta. Kaavan tein yhdistämällä Ottobren hupparikaavoja sopivasti. Vuorikangas, joka ei  näy kuvissa on myös POPPY-sarjaa nimeltään Camouflage.

 
Seuraavaksi haluan ehdottomasti ommella jotain joustamatonta. Elastaani tekee lasten kankaista todella hankalia ommella. Niinpä ostin Jätti-Rätistä pöytäliina- ja verhokankaat, niistä myöhemmin enemmän. En olisi uskonut, että sanon joskus näin, mutta nautitaan viileistä ilmoista! t. HennaMar

8 kommenttia:

 1. Täällä aivan sama, kaikki sateet ja ukkoskuurot ovat kiertäneet pihamme. Mutta kyllä me pärjätään vaikka nurmikko ei viherräkään, toista se on maanviljelijöillä joilta kuivuus vie sadon ja tienestit. Takaisin käsitöihin: Ihan uusia tuttavuuksia minullekin nuo Poppy:n kankaat. Kivoja ja pirteitä vaatteita olet ommellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet iso vahinko tulee maanviljelijöille. Kiitos, lasten kankaissa on kyllä värejä.

   Poista
 2. meilläkin on sade sekä ukkoset kiertäneet.
  Elikkä on kuivaa.

  VastaaPoista
 3. Joo, se on aika jännä, miten rikkonaisesti sadetta on saatu ainakin maan länsiosissa.

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit paidat ja kivat kuosit! Täällä Pohjois-Savossa on nyt parin viime viikon aikana vettä tullut useita kertoja viikossa. Toivottavasti kuivuus hellittäisi sielläkin pian. Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Nyt on täällä lännessäkin saatu pari kertaa vähän enemmän vettä. Vielä tarvitaan pohjavesien lisäystä ensi kesää varten. Teillä päin tilanne onkin normaalimpi.

  VastaaPoista
 6. Oi miten taidokkaasti tehty ja kivat kuosit! Itse en osaa ommella kyllä lainkaan. Virkkaan kyllä 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin kankaat oli kivoja, varsinkin liito-oravat. Virkkaus ja ompelu on taitoja, joita oppii tekemällä.

   Poista

Kommentit tervetulleita!