torstai 6. kesäkuuta 2019

Matkatuomiset ommeltu!

Mademoisellelle jakku ja hame yhdistämällä nyt ostettu kangas jäännöspalaan vaaleanpunaista velouria. Nyt on leppäkerttuja monin verroin, kun Porin Nauhasta ja Napista löytyi vielä napitkin teemaan. Jakku on tehty Poet-viskoosijakun kaavalla, Ottobre3/2009 ja hameen kaava on otettu leninkikaavan alaosasta. Muistoksi yhteisestä eläintarhavierailusta flamingo. Tästä taitaa tulla ikihame, jos neiti vain on tyytyväinen, hametta voi leventää nappikuminauhasta aina tarpeen mukaan ja pituuskin riittänee asikuiseksi ;-)
Ja Automiehelle peruspaita kankaasta, jossa dinosauruksia, joihin hän suhtautuu pelonsekaisella innostukslla luonnontieteellisessä vieirailun jälkeen. Nämä tosin taitava olla ystävällistä sorttia. Kaava sama kuin linnapaidoissa aikanaan (klik), nyt isomman serkun silloisella koolla.

Kyllä muuten nyt on tarpeeseen itselle kudotusta puuvillasta ommellut paidat, ihanan vilpoisia näin hellepäiväksi.  t. HennaMar

P.S. Jos Teillä on vielä leveitä farkkuja, älkää kaventako. Tukholmassa ja Kööpenhaminassa näin useita midimittaisia leveneviä!

2 kommenttia:

 1. Minullakin oli lapsena sellainen ikihame, joka ensin oli polven alle ja sitten polven ylle. Joka vuosi alkoi tuntua kesältä kun sai ottaa käyttööön saman tutun hameen.

  Flamingo jakku on tosi kaunis ja dinopaita on ihanan värikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neiti ihastui flamingoihin eläintarhassa. Kasvunvarahameita on lapsenlapsilla käytössä myös perittynä.

   Poista

Kommentit tervetulleita!