sunnuntai 27. syyskuuta 2020

Puolimatkassa?

 

No ei todellakaan. Pesuhuoneen ja saunan remontti ei ole vielä alkanut, mutta ompeluhuoneen muutos on valmis. Tyttären vanha hylly vaihdettiin umpinaisiin laatikkohyllyihin, joihin voi piilottaa tavarat pölyltä ja katseilta piiloon. Tosin kankaat eivät sinne mahtuneet, mutta kyllä muulta tavaralta tyhjentyneisiin laatikoihin :-). Muutama matalampi hylly jätettiin avoimeksi ja niihin sijoitin aina ompelussa tarvittavia tarvikkeita. Muutoksessa pöytä siirtyi ikkunan eteen, joka tietysti on paras paikka ompeluun. 

Valkoiset kiiltävät kaapin ovet myös  valaisevat huonetta. Vanhasta hyllystöstä säilytettiin klaffipöydän osuus edelleen mainioksi lisätasoksi.  

Väritys muuntui vähän yllättäen syksyyn sopivaksi. Ruudullisen peiton ja tyynyt ompelin olohuoneen vanhoista verhoista, harmaat tyynyn päälliset ovat uusia. Harmaa sävy seinästä 'rauhoittamaan' kokonaisuutta. Tosin mun mielestä ompeluhuoneessa saa olla kirjavaa. 
Vanha matto sai paikan hallista. Väri on aikanaan valittu perintöarkun mukaan ja värimaailma on sama kuin peitossa. Arkku sai nyt väistyä takavasemmalle postimerkkihyllyn(!) tieltä ja viedään alakertaan joskus sitten, kun remontti valmistuu. Kuvassa näkyy myös halliin sijoitettu kornikokoelma eli matkoilta olemme aina ostaneet pienen mielestämme typerimmän matkamuiston. Saa nähdä jos ja milloin taas päästään matkalle. Toivotaan, että toinen aalto on viimeinen t. HennaMar

4 kommenttia:

Kommentit tervetulleita!