torstai 15. lokakuuta 2020

Kasvun aikaa

 


Pikkuveli saavuttaa kohta isonsiskon koon. Ompeleminen malleja tapaamatta alkaa olla vähän työlästä. Tunika taitaa olla vähän iso ja paita jämpti eli tasapainossa kuitenkin ollaan :-). Nämä paidat ynnä pari kirjaa lähtivät postilla syyslomalaisille (toimitus olikin tosi nopea; tiistaina lähtenyt paketti perillä jo keskiviikkona!). Tunika on ommeltu Ommellisen Lacepath-kankaasta ja ahvenpaidan kangas Kangaskapinasta. L.A.P. tykkää käydä yhdessä Tuffan kanssa veneellä kalassa. Muistan itsekin pitäneeni kalaretkistä lapsena ja aina jotain saatiin ainakin mato-ongella. Luettavaksi lähti tietenkin kirja kaloista ja Toimeliaalle uutuuskirja Kirjoita kivasti käsin, jonka kanssa voi opetella tyylikkäitä kirjaimia. 

Pihalla sen sijaan kasvun aika on ohi, viime yönä oli ensimmäiset pakkaset. Keräsin loput krassin kukat eilen illalla ystäviltä saatuun pieneen Aalto-maljakkoon, johon niiden lyhyet varret riittivät. 


 Auringonkukkia tuli lopulta niin paljon, että täytyi ottaa ämpäritkin käyttöön. Ensi vuonna täytyy muistaa laittaa auringonkukat kasvamaan niin päin ,etteivät kaikki kukat kurkkaa naapuriin. Muutenkin on aika koostaa muistilistaa ensi kesää varten. Olen mm. kerännyt aika paljon perennojen siemeniä, palaan niihin taas talvikylvön yhteydessä. t. HennaMar


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita!