perjantai 29. tammikuuta 2021

Meille kahdelle vaan

 

Ompelin oman paitapuseroni valmiiksi ja tein myös L.A.P:n paneelipuolikkaan toisesta puolesta paidan miehelle. T-paidan ompelu oli nyt helppoa, kun muokkasin miehelle oman kaavan sopivaksi. Luulen, että myös tuo paitapuserokaava tulee uudelleen käyttöön, mutta ehkä lyhythihaisena kuten alkuperäinen malli olikin.

Pidän edelleen enemmän paitapuseroista kuin trikoopuseroista ja niinpä korjasin yli kaksikymmentä vuotta vanhan paidan hihansuut kankaasta leikkaamillani vinonauhoilla. Tämän paidan ostin aikoinaan Ratsulasta EU-arviointimatkaa varten, jonne myös mies lähti seuraksi mukaan. Ostin  myös jakkupuvun, mutta sille ei ole enää ollut käyttöä ja laitoin sen kierrätykseen vuosia sitten.Matkasta on niin kauan aikaa, että arvioinnin kohteena olevien hankkeiden raportit lähetettiin meille paperilla etukäteen. Muistaakseni noin 14 kg! ja kaikki piti palauttaa!!! Itse Brysselin kokoukset kestivät kymmenen päivää ja mies ehti tutustua kapunkiin. Myöhemmin siitä tulikin meille vaikovierailupaikka, kun esikoinen muutti ja perusti uusperheensä sinne. 


Silloin kahdestaan matkustaminen oli meille harvinainen ilo, mutta nythän sitten saamme olla kahdestaan jatkuvasti. Tämä korona-aika on kyllä pitkään jatkuessaan lamaannuttanut luovuuden. Ompelin 'pakkolistalta' isot tyynyliinat ja korjasin meidän molempien farkut. Nyt on kyllä pää aika tyhjä ideoista, täytynee selailla Kankaiden yötä, jos vaikka jokin into löytyisi. Eilen aurinko pilkahti esiin, mutta edelleen jatkuu harmaa, piiitkä tammikuu t. HennaMar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita!