sunnuntai 2. tammikuuta 2022

Uudelle vuodelle

 

Keräilin vähän yhteen kuvaan viime vuoden ompeluja mielessäni mahdollinen Make Nine suunnitelma vuodelle 2022. Päädyin kuitenkin siihen, että jatkan entiseen tapaan eli ompelen sen mukaan kuin ideoita ja intoa löytyy. Toki syntymäpäivät yms. rytmittänevät tekemistä edelleen, mutta en aio niitäkään kovin pitkälle miettiä. Ompelin välipäivinä Toimeliaalle neulepaidan, mutta muutoin ei tarkempia suunnitelmia vielä ole. Edelleen hankaluuksia tuottaa tilaaminen, kun kankaita ei voi edeltä käsin testata sormituntumalla. Esimerkiksi tuo neulekangas oli oikeasti aika karmea ommeltava, koska se venyi joka suuntaan erityisesti pituussuunnassa.


Amaryllis intoutui kukkimaan vasta joulun jälkeen. Joulu meni kivoissa tunnelmissa, kun poika oli tyttöystävineen meillä ja innostunutta 'lapsen' osaa hoiti heidän koiransa Nobel. On hauska seurata, miten innokkaasti Nobel on mukana kaikessa ja toki sai myös omia lahjoja. Ostamamme pallolelu tosin hajosi heti ensi käsittelyssä, mutta eipä se leikkiä haitannut. Tapanina vierailimme  tyttären perheen luona.

Tein syksyllä lapsille kuvakirjan omista ja yhteisesti jaetuista kuvista vuoden 2019 joulusta 2020( ei vaan )2021 kesään. Kirjaa tehdessäni kuvittelin, että siitä tulee muistio omituisesta, päättyneestä ajanjaksosta. No sama omituisuus jatkuu edelleen. Minusta on aina tuntunut, että tammikuu kestää kahden kuukauden ajan eikä tämä vuosi varmaankaan tee poikkeusta. Siksikin haluan säilyttää ilon ja innostuksen uusista ompeluaiheista. Valoisampia aikoja odotellen t. HennaMar


4 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun osaat ommella noin käyttökelpoisia vaatteita. En tunne Make Nine -suunnitelmaa, mutta varmaan on hyvä rytmittää ompelut tarpeiden ja merkkipäivien mukaan.
  Kiitos seurasta menneenä 2021 vuonna ja hyvää alkanutta 2022 vuotta.
  Olen muuten "muuttanut": tervetuloa seuraamaan minua uudessa osoitteessani.
  https://puikoillanikin.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei onkohan blogisi avaus mennyt oikein, kun sinne pääsee kyllä tuosta linkistä, mutta Blogit.fi-sivu ei haulla löydä uutta sivustoasi.

   Poista
 2. Kiva nähdä muiden ompeluksia ja saada samalla innostuksen kipinöitä :) Minä olen kuules ommellut pari bodya pikkuiselle ja juuri nyt on yläkerrassa levällään paitakaava, joka pitäisi piirtää loppuun kaava-arkilta. Toivottavasti tuon ompelukin sujuu, ettei tarvis heittää hanskoja tiskiin taas saman tien :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bodyja en olekaan koskaan ommellut (juuri nyt ei ole tarvitsijoitakaan), mutta olen ajatellut, että ne ovat vaikeita tehdä. Paita on todennäköisesti helpompi. Onnea ompeluun.

   Poista

Kommentit tervetulleita!