sunnuntai 18. helmikuuta 2024

Helmikuun hetket


 Heijastuksia. Helmikuussa valon etenemistä voi seurata kirjahyllyyn osuvista heijastuksista. Olohuoneemmme ikkunan yläpuolella on parveke, joten valo tulee sisään asti vain hyvin matalalta. Tammi- helmikuun vaihteesta alkaen auringon valo osuu yhä kauemmas sisäpuolelle. Tähän aikaan alkaa pikku hiljaa uskoa, että talvi sentään väistyy.


Hiillos. Vaikka nyt on vaihteeksi melko lämmintä, niin helmikuun alussa oli vielä tiukkoja pakkasia ja takan lämmittäminen tarpeen. Aika erikoinen talvi on ollut lunta on tullut ja mennyt valtavia määriä. Luulen, että alin kerros pihallakin on jäätä. Saa nähdä, miten puutarhan kasvit toipuvat keväällä.


Hortensia-kangas. Syksyllä Tukholmasta ostamani batiikkipalakangas muuntui vihdoin paidaksi itselle. Tämä onkin lähinnä kesäpaita 3/4-osahihoin. Kaava jälleen Ottobren kaavoja mukaillen. Vielä on toinen kesäpaitakangas aloittamista vailla. Onneksi nyt jo valoakin riittää. t. HennaMar


4 kommenttia:

 1. Kivoja h-asioita olet keksinyt.
  Hyvin sanottu tuo lunta on tullut ja mennyt. Se on niin totta; tämä on ollut erikoinen talvi ja siihen alkaa vähitellen jo kyllästymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on vähän koukuttavaa. Huomaan jo miettiväni m-alkuja. 😀

   Poista

Kommentit tervetulleita!