torstai 30. marraskuuta 2017

Pipot ja paidat pojille 

Matkalta tuodut kankaat on nyt sitten ommeltu. Tein peruspaidat Ottobren kaavoilla ja innostuin sitten ompeleman vielä pipotkin, kun kankaista jäi juuri sen kokoisia soiroja. Olen huono ostamaan oikean määrän ja toisaalta, kun ostaa matkalla, ei ole mahdollisuutta hakea lisää.


Ei ole varmaan vaikea arvata, kumman paitakankaan nimi on Roar, kangas on suunniteltu yritykselle POPPY Europe  Yritys näyttää olevan alankomaalainen (?) design-toimisto, joka suunnittelee kankaita useille valmistajille. Näitä kankaita löytyy myös useista nettimyymälöistä. Tähtikankaassa on vain tieto LILO fani design. Lilo näyttää olleen Disney-elokuva, joka minulta on kyllä mennyt ohi ja ilmeisesti sitten sen innoittamana on suunniteltu kankaita? Ovatko ne sitten Disneyn tavaramerkkejä ja kuka niitä käyttää, jäi myös pikaisen nettihaun perusteella epäselväksi. Turkoosi, yksivärinen pipon vuori ja raitakangas ovat kankaita.com-tilauksesta, josta kerroin viime postauksessa. Mustapohjainen kangas sai näin vielä lisää väriä. Aina vain nuo eläinaiheet tuntuvat kuuluvan lasten maailmaan, kyllä vain nuorinkin lapsenlapsi tietää, mitä tiikeri sanoo.


Amaryllis avaa lisää kukkia ja kolmaskin varsi on kasvanut, joulu lähestyy...     t. HennaMar

6 kommenttia:

 1. Onpa komeita takkeja. Samoin on amaryllis, hienon värinen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, vaan oli teillä niin upeata nähtävää matkallanne, että sanattomaksi veti. Varmaan kiva muistella värikkäitä kuvia täällä harmaudessa.

  VastaaPoista
 3. Voi miten hienot asut ja kauniisti kukkiva amaryllis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, amaryllis tekee jo kolmannen kerran kukkia. Mieletön voima tuollaisessa sipulissa.

   Poista
 4. Voi miten hienot paidat/pipot..kyllä vaan olet taitava:) Niin kaunis tuo Amaryllis! Leppoisaa alkavaa viikkoa ja mukavaa joulun odottelua sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pidin itsekin noista väreistä. Mukavaa viikkoa sinne, meillä odotellaan tällä hetkellä lähinnä keittöremontin valmistumista.

   Poista

Kommentit tervetulleita!