torstai 2. tammikuuta 2020

Automatto


Vielä joulua odotellessa sain viettää monta hauskaa hetkeä tämän ompeluksen parissa. Kaikille ompelijoille kertyy tilkkuja niin myös minulle ja päätinkin ommella nuorimmalle lapsenlapselle automaton. Lisäpontta idealle sain Kangaskorjaamolla-blogista. Tosin jouduin tyytymään omiin ideoihini, koska pieniä apulaisia ei ollut läsnä.
Tein maton ensin useammassa osassa ja ensimmäisenä tein puiston, jonka kaikki eläimet ja kasvit ovat vaatetilkuista.  Seuraavaksi ompelin maan alle katoavan joen Monsieur Ff:n kotikaupunkia mukaillen sekä tietenkin paloaseman.
Päälleommeltuja ajoneuvoja leikkelin herra L.A.P.:n paitakankaan tilkusta.


Kaupungissa pitää tietenkin olla liikenneympyrä ja tietyömaa!. Talot sain rikki silitetystä silityslaudan päällisestä.  Tein myös yhden muhkuraisen soratien, jonka varrella vaanivat liskot.


Käytin apllikaatioihin kaksipuolista liimakangasta, asfalttiteihin vähän jämäkämpää sorttia. Innostuksen tuloksena syntyi isohko matto, jonka pohjakankaaksi ostin huonekalukankaan palan. Oli tosi hauska ompeluprojekti ja matto pääsi heti jouluaatosta käyttöön. Pohjakangas oli kyllä vähän liukas, joten mattoa on turvallisinta käyttää toisen maton päällä. Tällaisena se on kuitenkin helppo laskostaa ja lähti Uuden vuoden jälkeen kotikaupunkiinsa. Harmi vain, ettei meillä ollut lunta pienten vieraiden iloksi. t. HennaMar

4 kommenttia:

  1. Voi miten upea matto! Ihanaa alkanutta vuotta sinne ja mukavia bloggailuhetkiä♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinne. Nyt on taas blogi- ja ompeluideoita parin viikon vilkkasn vierailuajan jälkeen.

      Poista

Kommentit tervetulleita!