perjantai 10. syyskuuta 2021

Syksyn värejä

 


Kesän viimeiset orvokit ja Mademoisellen mekko yhdessä valitusta kankaasta. Vaaleanpunaiset sävyt eivät enää kiinnostaneet vaan sinisemmät kankaat. Kangas on Eurokankaasta, vaikutti vähän hauraalta, mutta en sitä kaupassa huomannut tarkistaa vaikka itse tätä ehdotin. Malli on sovitettu Princess Castle, johon lisäsin vähän leveyttä ja reilusti pituutta, helmaan vielä röyhelö. Voi olla että tuli liian pitkä, mutta paketin lähettänemme vasta syksymmällä.


Toki meillä täällä on jo ihan syksy. Tuntuu, että tänä vuonna kasveilla on ollut aikaa valmistautua talveen ja syksyn värit ovat erityisen voimakkaat.

Kesäkukista osa on jo siirretty kompostiin, mutta vielä paljon kukkiikin. Värit tosin hukkuvat noihin ruskan sävyihin. Lamoherukka om lähes tummanpunainen ja keltaisetkin sävyt erottuvat hyvin. 


Pikkuveljelle ompelin ihan peruspaidan suoraan BlaaBlaa-kaavalla muokkaamatta. Kangas on Lillestoffin ja tilattu jo aiemmin kesällä. Tähdet eivät aivan asettuneet kohdalleen, mutta en oikein usko että tähtien asennolla muutenkaan on merkitystä... Vielä tämä viikonloppu on luvattu lämmintä, joten täytyy nyt ulkoilla mahdollisimman paljon. Ruukkujen purkaminen alkanee ensi viikolla t. HennaMar

6 kommenttia:

  1. Kaunis kangas sinulla on mekossa. Olen huomannut, että se pinkki kausi neitokaisilla kestää aikansa, mutta kun se loppuu, niin se loppuu. t. Puikko, koukku ja ompelukone

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, rimssuröyhelöitä on vaan niin kiva ommella.

      Poista
  2. Kauniit taustat vaatteilla. Oi, miten taitava ompelija olet!

    VastaaPoista
  3. Ihania ompeluksia! Mukavaa alkanutta syksya sinulle.

    VastaaPoista

Kommentit tervetulleita!