torstai 4. marraskuuta 2021

Syyspuuhia

 Tänä syksynä tunnelmat olivat kesän tapaamisten jälkeen haikeat enkä oikein innostunut sipulien tilauksiin. Lapsenlapset onneksi tulivat lomalla käymään ja istutimme yllä olevat sipulit.


Eipä pihassa kyllä oikein ollut tilaakaan uusille istutuksille, joiten määrä oli ihan sopiva. Viime kevätkesänä ensimmäisen kerran helmihyasintit kukkivat pihassamme upeasti ja niitä lisättiin. Krookuksia mahtuu aina jonnekin ja Darwin-tulppaaneista voi toivoa pitempiaikaista kukintaa.

Ompeleminen onneksi aina piristää ja teinkin rivillisen huppareita joululahjoiksi. Kankaat on toimitti Nimipyyhe.com, joka oli itselleni uusi tuttavuus. Olen seuraillut ompelusta innostuneita nykyisin myös Instagramista ja Facebookista saadakseni uusia ideoita ja sieltähän tämä löytyi. Silityskuvia tilasin jo aiemmin syksyllä, yritys on nimeltään Lumikellot. Tässä välissä nuorimman lapsenlapsen autoinnostus on kyllä laantunut, mutta kaipa tämä vielä menettelee.

Ompelin myös esikoistyttären lapsille yöpuvut. Ompelu saa tämän syksyn  tahmean harmauden vähän väistymään, mutta kesän ja syksyn vierailujen jälkeen parasta on ollut, että aloitin taas lukumummina paikallisessa koulussa.
 t. HennaMar

4 kommenttia:

  1. Kivoja huppareita olet tehnyt! Totta on, että ompeleminen piristää. Vielä kiitos tuosta Nimipyyhe-vinkistä; tuostahan saankin kivat joululahjat! T. Puikko, koukku ja ompelukone

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Hauska kuinka tieto kiertää. Nythän se on joululahjojen tekoaika parhaimmillaan.

      Poista

Kommentit tervetulleita!